Szállás marketing

Növeld szálláshelyed foglalásait online marketing szolgáltatásainkkal! Specializált megoldásokat nyújtunk vendégházaknak, apartmanházaknak és szállodáknak.

Minden, ami szállás marketing:

Szállás marketing szolgáltatásaink

Facebook oldal és hirdetéskezelés szálláshelyeknek

Facebook oldal és hirdetéskezelés

Kezeljük szálláshelyed Facebook oldalát, rendszeresen posztolunk és folyamatosan hirdetünk helyetted.

Instagram oldal és hirdetéskezelés szálláshelyeknek

Instagram oldal és hirdetéskezelés

Kezeljük szálláshelyed Instagram oldalát, rendszeresen posztolunk és folyamatosan hirdetünk helyetted.

Google Ads hirdetéskezelés szálláshelyeknek

Google Ads hirdetéskezelés

Kezeljük Google Ads kampányaid, illetve ha már vannak futó hirdetéseid INGYENES fiók auditot készítünk.

Szálláshely weboldal készítés

Szálláshely weboldal készítés

Elkészítjük és karbantartjuk modern weboldalad, amit igény szerint online időpontfoglaló rendszerrel is ellátunk.

Influencer marketing szálláshelyeknek

Influencer marketing kampány

Kiválasztjuk, megszervezzük és menedzseljük influencer együttműködéseidet.

Facebook csoport marketing szálláshelyeknek

Facebook csoport marketing

Hetente posztolunk szálláshelyed nevében 20-25 db FB csoportban, ezáltal is növelve közvetlen foglalásaid.

Referenciák

Ügyfeleink sikersztorijai

Mondani bármit lehet. Beszéljenek a számok és az eredmények!

vendégház marketing
WoodParadise - Kis-Balaton
Hogyan hódítottuk meg a WoodParadise – Kis-Balaton-al a közösségi médiát, és töltöttük szállás marketing szolgáltatásainkkal a foglalási naptáruk?
 
0. lépésként elvégeztünk egy ráncfelvarrást a weboldalukon. Ezáltal megsokszoroztuk a konverziós arányát így a látogatókból
 
1. Célok meghatározása: Együtt a WoodParadise csapatával tisztáztuk a közösségi média platformokon elérni kívánt céljaikat. Ezek közé tartozott a márkaismertség növelése, a közösségi médiában aktívabb jelenlét, és a közönséggel való erősebb kapcsolat kialakítása.
 
2. Stratégia kialakítása: Miután meghatároztuk a céljainkat, kidolgoztunk egy részletes stratégiát, amely magába foglalta a célcsoport meghatározását, a tartalom típusainak kiválasztását, a bejegyzések ütemezését és az interakcióra, foglalásokra ösztönző technikákat.
 
3. Kreatív tartalomgyártás: A stratégiánk megvalósításának kulcsa a vonzó, értékes és közönségcentrikus tartalom volt. Folyamatosan figyeltük a trendeket, és a WoodParadise természetközeli értékeit tükröző, vizuálisan vonzó tartalmakat hoztunk létre, illetve együttműködtünk influencerekkel is.
 
4. Professzionális hirdetéskezelés: A közösségi média sikere nem állhatna meg a tartalomgyártásnál. A foglalásokban az igazán nagy ugrást a gondosan megtervezett és menedzselt hirdetési kampányok jelentették.
 
5. Eredmények elemzése és optimalizálás: Végül, de nem utolsósorban, folyamatosan monitoroztuk és elemeztük a teljesítményünket. Figyeltük, hogy melyik bejegyzések és hirdetések értek el nagyobb hatást, és ezek alapján finomítottuk a szállás marketing stratégiánkat.
Héthatár Wellness Vendégházak

A Héthatár Wellness Vendégházak online jelenlétének növelése komoly kihívást jelentett számunkra, de a siker nem maradt el. Az ügyfél célja egyértelmű volt: növelni a foglalások számát és erősíteni az online láthatóságot.

A projekt megvalósításához Facebook és Instagram hirdetéseket alkalmaztunk, melyek célzottan a vendégházak ideális célközönségére irányultak. A kreatív és vonzó hirdetési kampányoknak köszönhetően jelentős növekedést értünk el a weboldal forgalmában és a foglalások számában is.

A social oldalkezelés során folyamatosan frissítettük és optimalizáltuk a Héthatár Wellness Vendégházak online felületeit, hogy a látogatók számára vonzó és felhasználóbarát élményt nyújtsunk. A közösségi média oldalakon való aktív jelenlét és az interakció a követőkkel tovább erősítette a márka hűségét.

Rendbe raktuk a weboldalukat tartalmi és dizájn szempontból, hogy nagyobb arányban konvertáljon. Elláttuk az oldalt egy 100%-ban automatizált foglaló motorral, hogy ügyfelünknek minél kevesebbet kelljen a foglalásokkal foglalkoznia.

vendégház marketing

HovaMenjünk

Úgy gondoljuk, hogy egy olyan vállalkozás, mint a HovaMenjünk kulcsfontosságú minél több platformon jelen lenni.

Ezért is javasoltuk ügyfelünknek, hogy nyissunk új célközönségek felé és a Facebook és Instagram oldal és csoport mellett TikTok-on is osszunk meg tartalmat. Igyekeztünk a versenytársaktól eltérő, az olvasók számára értékteremtő tartalmat gyártani.

Büszkén mondhatjuk, hogy 2 év alatt sikerült 160.000 fős aktív Instagram követőtábort gyűjtenünk nekik a nulláról, valamint 1 év alatt 120.000 TikTok követőt szereztünk és több százezres eléréseket generáltunk. Ezáltal a HovaMenjünk brand a hazai turisztikai piac palettájára felkerült, sőt a TOP 10 legismertebb belföldi turisztikai ajánló oldal közé sorolhatják magukat.

Persze, most gondolhatod azt, hogy biztos csak egyszer sikerült, tuti szerencséjük volt… Valóban? Ha vannak még kétségeid, akkor ajánljuk figyelmedbe a @hovamenjunkaludni és @hovamenjunkenni Instagram oldalakat is, amiket szintén mi kezelünk!

FONTOS!

Kinek szól szállás marketing szolgáltatásunk?

Kiket tudunk ügyfélkörünkbe fogadni?

Kik azok, akiket inkább nem?

Beszélgessünk! Nincs mit vesztened.

Szeretnél végre sikeres marketinget a szálláshelyednek?

Ne várj tovább! Vedd igénybe INGYENES, telefonos konzultációnk ügyvezetőnkkel!

freepik landing page template universe min

Ügyfeleink

Akik már megbíztak bennünk

WoodParadise
Slowood Cabins
Hova Menjünk
héthatár wellness vendégházak
istvandy logo
Halacs Homes
Mátra ForRest vendégház

Visszajelzések

Ne higgy nekünk. Olvasd el ügyfeleink visszajelzéseit:

Tibor Németh
Tibor Németh
2024-05-07
Megbízható, korrekt csapat. Nagyon szimpatikus volt, mikor elakadás volt, akkor nem tették szét a kezüket, hanem keresték a megoldást, és meg is találták. N. Tibor
Zsolt Habóczki
Zsolt Habóczki
2024-05-07
A Booster csapata jól megértette a feladatot és vállalkozásunk működését így önállóan tudják fejleszteni a kampányokat. Javaslataik és megvalósításuk jelentősen növelték eredményeinket. Kommunikációjuk tiszta, érthető, nem érthetetlen szakmai zsargonokat használnak.
Birdies Event
Birdies Event
2024-01-30
Maximálisan elégedettek vagyunk a Booster Marketing munkájával. Social oldalaink hirdetéseink kezelését bíztuk rájuk. A hirdetések maximális hatékonysággal és eredményességgel működnek.
Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! 😊 Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.

Kapcsolat

Beszéljünk a szálláshelyedről!

Töltsd ki űrlapunkat és kérd az INGYENES, kötelezettségek nélküli 30 perces villámbeszélgetést!

Inkább e-mailt írnál?

hello@boostermarketing.hu

Inkább telefonálnál?

+36-30-757-2052

ajánlatkérés
digital marketing concept digital marketing 7 min

Szálláshely marketing

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Megválaszoljuk!

A Facebook/Instagram/Google hirdetési költség mértéke minden projekt esetében eltérő lehet. Függ a céljaidtól, a vállalkozásodtól, de általánosságban kijelenthető, hogy 100 ezer forint/hó hirdetési költség alatt sok esetben nem érdemes hirdetni.

A napi költségkeret nincs kőbe vésve, bármikor változtatható az együttműködésünk során. Ilyen esetekben menet közben mindig jelezzük ügyfelünk felé, hogy mi mit javasolunk, amiről természetesen mindig ő dönt a végén.

Munkadíjunk minden esetben a feladatok elvégzésének mennyiségétől függ. Ez az oka annak, hogy három alap csomagot alakítottunk ki.

Munkadíjunk mellett még számolnod kell a hirdetési költséggel (kivéve Oldalkezelő csomag esetén), amit a Facebook felé kell majd rendezned bankkártyád hozzákapcsolásával a Hirdetéskezelő fiókhoz.

Igen, a kreatívokat minden esetben mi készítjük el. Az ügyfél által előre elküldött fotók/videók, írásos tudnivalók alapján mind a social hirdetéskezelés, mind a social oldalkezelés esetén a grafikai munkákat mi vállaljuk.

Munkadíjunkat minden hónap elején, banki átutalással, az általunk kiállított elektronikus, ÁFA-s számla kézhez kapása után tudod fizetni.

Igen, legalább 3 hónapra szerződünk minden új ügyfelünkkel. Ez az az időtartam, mely során szemmel látható eredményeket tudunk közösen elérni.

Bármennyire is szeretnénk, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a közös munka elindulása után 2 héttel már több száz vásárlásod/megkeresésed lesz.

Persze van arra is példa, hogy nagyon hamar már látványos eredménye van az együttműködésnek, de nem árulunk zsákbamacskát, a tapasztalatok alapján általában kb. 2-3 hónap után profitálnak ügyfeleink a közös munkából.

Nem, nem szükséges személyes találkozó. Első alkalommal egy telefonos vagy online videóhívásos konzultáció során megismerjük egymást, majd telefonon és e-mailben folytatjuk a kommunikációt.