Rólunk

Csapatunk minden tagja a kreativitás, innováció és személyre szabott megközelítések híve. Lépj velünk egy új dimenzióba, ahol vállalkozásod valódi lendületet kap!

7 év
tapasztalat

150+
elégedett
ügyfél

Kik vagyunk

Képességeink tesznek minket különbözővé

Üdvözlünk a Booster Marketing csapatánál, ahol elhivatott, diplomás szakemberek dolgoznak összhangban, hogy lendületet adjunk vállalkozásodnak!

Szakértelmünkkel és folyamatosan frissülő ismereteinkkel biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig a legmodernebb és leginnovatívabb online marketing megoldásokban részesüljenek.

‘Lendületet adunk!’ – szlogenünk nem csak egy ígéret – ez a filozófiánk. Nálunk az ügyfelek nem csupán számok; valódi partnerséget és személyre szabott megközelítést kínálunk minden egyes projektben.

Diplomás 🎓

Csapatunk minden tagja rendelkezik felsőfokú diplomával.

Tapasztalt 💡

Csapatunk már több, mint 7 éve a marketing szférában tevékenykedik.

Fiatalos 🚀

Csapatunk minden tagja 35 év életkor alatt van.

Sikerorientált 🏆

Csapatunk mindent megtesz ügyfeleink sikere érdekében.

Mi vagyunk a Booster Marketing

Ismerd meg az arcokat az ügynökség mögött

Ügyfélelégedettség
0 %
Prémium support
0 %
Precizitás
0 %

Kovalovszki Botond

Alapító, ügyvezető

Toldi Miklós

Senior PPC manager

Nyisztor Barbara

PPC manager

Fekete Zsófi

Social media manager

Kecskés Lilla

Social media manager

Bencsics Áron

Webfejlesztő

További információkért kattints a partner jelvényre.

Hirdetéseid szakértő kezekben 📈

Ügynökségünk Hivatalos Google Partner. A partneri jelvény kiérdemléséhez szükséges összes követelményt teljesítettük, ezáltal folyamatosan számot teszünk szakértői képességeinkről, valamint számos előnyhöz juttatjuk ügyfeleinket.

Idővonal

Tönténetünk

Történetünk mérföldkövei röviden

2017

A kezdetek

A Booster Marketing 2017-ben alakult, amikor ügyvezetőnk, Botond, egyetemista korában, úgy döntött, hogy kihasználja a social média marketingben rejlő lehetőségeket. Ekkor még csak Instagram oldalak követőtáborának növelése volt a cél, amely nagy kezdeti sikereket aratott. Ez inspirálta Botondot, hogy mélyebben foglalkozzon azzal, hogyan lehet márkát építeni az online térben, valamint hatékonyan átadni egy üzenetet a nagy közönség számára.

Fejlődés útján

2019-ben bővítettük szolgáltatásaink, és az Instagram mellett már Facebook oldal- és hirdetéskezelést is vállaltunk, valamint elkezdtünk weboldalakat és webshopokat fejleszteni. Ez a lépés lehetővé tette számunkra, hogy még több ügyfél igényeit kielégítsük és növekedési lehetőségeiket támogassuk.

2019
2022

Nagyobb csapat és nagyobb ügyfelek

2023-ra a csapatunk 6 főre bővült. Immár olyan nagy cégekkel is együtt dolgozunk, mint például a DonPepe, Fitness5, Tecnocasa, Otthon Centrum és a HovaMenjünk.

Jelen és jövőbeli tervek

2024-ben ügynökségünk Hivatalos Google Partneri minősítést kapott , ami nagy elismerés számunkra. Ugyanebben az évben elindítottuk videós tartalomgyártási és email marketing szolgáltatásainkat is. Büszkék vagyunk rá, hogy mára több, mint 150 ügyféllel dolgoztunk együtt különböző iparágakban. Célunk, hogy egy teljeskörű marketing ügynökséggé váljunk és komplexen segítsük ügyfeleinket növekedésükben.

2024

Ha csak 5 szóval kellene magunkat jellemezni, akkor a következőket mondanánk:

Eredményorientált. Fiatalos. Lelkiismeretes. Tapasztalt. Gyors. 🚀

Visszajelzések

Rólunk mondták

Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! ? Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.
László Szigyártó
László Szigyártó
2023-05-09
Teljes mértékig megvagyok elégedve Botond és csapata munkájával. 2 különféle egymástól teljesen eltérő terület marketing tevékenységét bíztam rájuk immáron három hónapja. Hozzáértésük és tapasztalatuk alapján nagyon örülök, hogy őket választottam.
Zsófi Erdős
Zsófi Erdős
2023-02-24
A Booster Marketinggel munka révén kerültem kapcsolatba. Az alatt a jópár hónap alatt amíg a céggel együttműködésben voltam rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam, mindemellett láttam belülről is a vezetőség hozzáállását az ügyfelekhez, kampányokhoz, projektekhez. Szakmai szempontból modern, naprakész, profi hozzáállás jellemzi a céget, emberi oldalról pedig egy roppant kedves, lelkiismeretes háttércsapat dolgozik az ügyfelek online megjelenésén. Ezek miatt meggyőződésem, hogy jó kezekbe helyezi a vállalkozását az, aki a Booster Marketinget válassza.

Instagram

Kövess minket az Instán is!

Ne maradj le új híreinkről, tippeinkről!