Rólunk

Ismerj meg minket! Csapatunk minden tagja a kreativitás, innováció és személyre szabott megközelítések hívei. Lépj velünk egy új dimenzióba, ahol vállalkozásod valódi lendületet kap!

Booster Marketing

A képességeink tesznek minket különbözővé

Üdvözlünk a Booster Marketing csapatánál, ahol elhivatott szakemberek dolgoznak összhangban, hogy lendületet adjunk vállalkozásodnak! Szakértelmünkkel és folyamatosan frissülő ismereteinkkel biztosítjuk, hogy ügyfeleink mindig a legmodernebb és leginnovatívabb online marketing megoldásokban részesüljenek.

Minden nap arra törekszünk, hogy KKV ügyfeleink számára egyedi és hatékony online marketing megoldásokat nyújtsunk. ‘Lendületet adunk!’ – szlogenünk nem csak egy ígéret – ez a filozófiánk. Nálunk az ügyfelek nem csupán számok; valódi partnerséget és személyre szabott megközelítést kínálunk minden egyes projektben.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, hogyan lendíthetjük fel együtt vállalkozásodat!

INNOVÁCIÓ
LELKIISMERETESSÉG
PRECIZITÁS
EREDMÉNY FÓKUSZ
TAPASZTALAT

Mi vagyunk a Booster Marketing

Kovalovszki Botond

Ügyvezető

Toldi Miklós

Senior PPC manager

Nyisztor Barbara

PPC manager

Fekete Zsófi

Social media manager

Kecskés Lilla

Social media manager

Bencsics Áron

Webfejlesztő

Ahogy ügyfeleink vélekednek rólunk

Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! 😊 Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.
László Szigyártó
László Szigyártó
2023-05-09
Teljes mértékig megvagyok elégedve Botond és csapata munkájával. 2 különféle egymástól teljesen eltérő terület marketing tevékenységét bíztam rájuk immáron három hónapja. Hozzáértésük és tapasztalatuk alapján nagyon örülök, hogy őket választottam.
Zsófi Erdős
Zsófi Erdős
2023-02-24
A Booster Marketinggel munka révén kerültem kapcsolatba. Az alatt a jópár hónap alatt amíg a céggel együttműködésben voltam rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam, mindemellett láttam belülről is a vezetőség hozzáállását az ügyfelekhez, kampányokhoz, projektekhez. Szakmai szempontból modern, naprakész, profi hozzáállás jellemzi a céget, emberi oldalról pedig egy roppant kedves, lelkiismeretes háttércsapat dolgozik az ügyfelek online megjelenésén. Ezek miatt meggyőződésem, hogy jó kezekbe helyezi a vállalkozását az, aki a Booster Marketinget válassza.

Ha csak 5 szóval kellene magunkat jellemezni, akkor a következőket mondanánk:

Eredményorientált. Fiatalos. Lelkiismeretes. Tapasztalt. Gyors. 🚀

Névtelen terv (77)

Ne maradj le!

2024.01.01-től áremelés!

Még van lehetőséged az idei árainkon együtt dolgozni!
Küldd el elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk!