Referencia

Akik már megbíztak bennünk…

Gatamo
Mandulina
Hova Menjünk
külsőaksi.hu
héthatár wellness vendégházak
tr3 amici étterem
kpjatek.hu
Otthon Centrum
Műanyag.hu
Galaxy Shape Studio
marina life szépségszalon
Goldfingers Thai Massage Budapest
pindu.hu
Progusto
dragavolt
Istvándy Pincészet
Teljes kivizsgálás
paperbourne
Alexa Nyelviskola logó
Cafe Marcello
WoodParadise
CENTRUM PRODUCTION
Hetényi Pincészet
legjobbnekem.hu
hoppácska logó

és még sokan mások....

Rólunk mondták

kpjatek.hu

Kiss Péter

kpjatek.hu webáruház tulajdonosa
5

Én csináltam a Facebook posztokat elég kevés sikerrel. Rátaláltam a Booster Marketing-re és tettem egy próbát. A Facebook hirdetések meghozták az eredményt, ami egy idő után a megrendelések számában is megmutatkozott. Csak ajánlani tudom, minden kérést teljesítenek, folyamatos ügyfélkapcsolat.

Hetényi Pincészet

Hetényi Panna

Hetényi Pincészet tulajdonosa
5

Két oldalunkat is segíti a csapat és amellett, hogy szuper, megbízható és nem utolsó sorban követhető szolgáltatást kapunk, rengeteg új és hasznos információt tanultam a felhasználói oldalról! 🙏🏼 Csak ajánlani tudom mindenkinek!❤️

héthatár wellness vendégházak

Petrus Ferenc

Héthatár Wellness vendégházak tulajdonosa
5

Korábban mi magunk intéztük a Facebook és instagram megjelenéseket, és hirdetéseket. Egy ismerős ajánlotta a Booster Marketinget. Tettünk egy próbát, és nem csalódtunk. Sokkal eredményesebbek nálunk.

chickbox

Sas Detty

ChickBox Szépségszalon tulajdonosa
5

Mindenkinek jó szívvel ajánlom a céget, aki profi oldalkezelést szeretne megfizethető áron. Mindig pontos precíz munkát kaptam profi oldalkezeléssel, eredményes követő táborral. A cég nagyon segítőkész és kb 0-24-ben a rendelkezésemre áll.

Galaxy Shape Studio

Mészáros Dominik

Galaxy Shape Studio tulajdonosa
5

5 hónapja dolgozunk együtt a Booster Marketing csapatával. Újonnan nyíló vállalkozásunk teljes marketing felépítésében kértük a segítségüket. Profi, hozzáértő, segítőkész cég, mindig mindenben a rendelkezésünkre állnak. Csak ajánlani tudjuk őket.

Teljes kivizsgálás logó

Denke Gábor

teljeskivizsgalas.hu tulajdonosa
5

Most először dolgoztunk a Booster Marketing-el, csak ajánlani tudom Őket!

legjobbnekem.hu

Bíró Bertalan

legjobbnekem.hu webáruház tulajdonosa
5

Profi segítséget kapunk tőlük az online marketing tervezésben és kivitelezésben. Folyamatosan frissen tartják a social média megjelenésünket, és eredményesen optimalizálják a hirdetéseinket is. Mindenkinek ajánljuk az együttműködést, aki szeretné jó kezekben tudni a hirdetéseit és a vállalkozása social megjelenését.

pindu.hu

Kovács Dávid

Pindu.hu webáruház tulajdonosa
5

Több mint fél éve van nagy segítségünkre a cég. Együttműködő, megbízható, szakmailag toppon lévő csapat! Csak ajánlani tudjuk őket!

marina life szépségszalon

Dám Edit

Marina Life Szépségszalon tulajdonosa
5

Újonnan induló vállalkozásunk közösségi média bevezetéséhez vettük igénybe a Booster Marketing szolgáltatásait. Az eredmények nyomán a honlap fejlesztést is a cégre bíztuk. Korrekt és megbízható szolgáltatási színvonal, rendszeres és kiszámítható kommunikáció jellemzi őket. Rejtett vagy váratlan költségek nem merültek fel. Köszönjük az együttműködést és a támogatást!

WoodParadise

Széles Krisztina

Woodparadise Vendégházak tulajdonosa
5

3 hónapot próbáltunk ki, nagy eredményeket hoztak. Szakmailag hozzáértő, segítőkész csapat. Mi meghosszabbítottuk szerződésünket, csak ajánlani tudom őket.

hoppácska logó

Hopp Zsolt

Hoppácska Kalács Kft. tulajdonosa
5

Lassan egy éve meglévő kitűnő üzleti kapcsolat után csak ajánlani tudom a céget. Szakmai hozzáértést és messzemenő segítőkészséget tapasztaltunk eddig kizárólag. Részünkről bízunk a hosszútávú együttműködésben.

Hetényi Pincészet

Hetényi Panna

Hetényi Pincészet tulajdonosa
5

Két oldalunkat is segíti a csapat és amellett, hogy szuper, megbízható és nem utolsó sorban követhető szolgáltatást kapunk, rengeteg új és hasznos információt tanultam a felhasználói oldalról! 🙏🏼 Csak ajánlani tudom mindenkinek!❤️

Istvándy Pincészet

Máger Dániel

Istvándy Pincészet
5

Csendes és gördülékeny háttérmunkával segíti a mindennapjainkat, a közösségi média ezen részével nem kell foglalkoznom. Nyugodt vagyok, hogy a Booster Marketing a megfelelő tartalmat a megfelelő időben teszi közzé a nevemben.

Russian Business Consulting

Tóth Alexandra

Alexa Nyelviskola tulajdonosa
5

Egyszerűen annyit szeretnék mondani, hogy: "KÖSZÖNÖM!". A Booster-nek köszönhetően nagyon nagy változásokon ment keresztül a weboldalam. Igényes, szép, rendszerezett lett minden és ezt nem csak én, de a vásárlóim is megjegyezték.

Szalay Viktória

Szalay Viktória

Kozmetikus
5

Maximálisan meg vagyok elégedve a közös munkánkkal! Sokat köszönhet a vállalkozásom a Booster Marketingnek, hogy elindult egy igazán fényes, felfelé ívelő úton ☺️ Mindenkinek csak ajánlani tudom, pontos, precíz, gyors és korrekt!

Face Bistro

Bicskei Dániel

Face Bistro tulajdonosa
5

Létrehoztam egy Instagram oldalt az egyik vendéglátóhelyemnek. Napi szinten foglalkoztam vele, fényképeket posztoltam, követőket gyűjtöttem.. sikerült is fél év alatt 80 követőre szert tennem, ami lássuk be nem nagy eredmény. Ekkor ismertem meg a Booster Marketinget akik vállalták, hogy felturbózzák kissé az oldalt. Egy hónap múlva 1.500 követőnk volt, most pedig közel 6000. Három fix és egy mobil vendéglátóhelyben van érdekeltségem, mára mindegyik rendelkezik Insta oldallal és több ezer követővel a BOOSTER-nek köszönhetően!

Facebook hirdetésmegtérülések

Beszéljenek helyettünk a számok!

Vásárlási hirdetésmegtérülés (ROAS): a hirdetési ráfordítások teljes megtérülése a vásárlások alapján. Tehát azt mutatja, hogy hányszor több pénzt hozott a hirdetés, mint amit beleraktunk.