Google hirdetéskezelés, Google Ads

Kerülj a Google keresési listák tetejére! Nem hirdetsz még a világ legnépszerűbb keresőjében? Ma már nem előny, ha vannak Google kampányaid, annál inkább hátrány, ha nincsenek.

Miért hirdess a Googleben?

 • Nagy látogatottság:

  A Google a világ egyik legnépszerűbb keresője, így rengeteg ember használja naponta. Gondolj csak arra, hogy te hányszor keresel rá valamire. Ha hirdetsz a Google-ben, nagyobb eséllyel jelensz meg azok előtt, akik valóban érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

 • Célzott hirdetések

  A Google lehetővé teszi számodra, hogy a hirdetésedet célcsoportodnak megfelelően állítsd be. A célcsoportod 75%-a az első 5 találatra kattint minden egyes keresésekor. Te benne vagy a TOP 5-ben?

 • Eredmények után fizetsz

  Az általad megadott hirdetési költségfüggvénytől függően a hirdetéseidért csak akkor kell fizetned, ha azok eredményt hoznak. Tehát, ha valaki rákattint a hirdetésedre, megnézi az oldaladat vagy konverziót hajt végre az oldaladon.

 • Mérhetőség

  A Google lehetővé teszi számodra, hogy mérjed, hogy mennyire hatékony a hirdetésed. Így pontosan létod, hogy mennyi ember kattintott a hirdetésedre, és hogy mennyi konverziót értél el vele. Ezek az adatok segítenek abban, hogy finomítsuk a hirdetéseket, és jobban kihasználjuk a hirdetési költségkeretedet.

google ads
Akik már megbíztak bennünk:

és még sokan mások…

Booster Referenciak 7
Hova Menjünk
Booster Referenciak 8
don pepe
Otthon Centrum
istvandy logo
Mandulina

Miért válassz minket Google hirdetéskezelés folyamataid kiszervezésére?

 • 📊 Mérhető eredmények, folyamatos nyomonkövethetőség: egyik legfontosabb tényező a Google hirdetéskezelés terén. Minden esetben a kampányaink sikerességéről tájékoztatjuk ügyfeleinket. A hirdetéskezelő felület a Tied, ezáltal bármikor hozzáférsz, mi csak rácsatlakozunk.
 • 👨‍💻 Szakértőkből álló csapat: az ügynökséggel való munka előnye, hogy egy ‘one-man show’ helyett, egy teljes csapat dolgozik a Google felületeiden. Mindenkinek megvan a saját részfeladata, amelyben professzionális, minőségi munkát tud nyújtani.
 • 🚀 Adatvezérelt döntéshozatal: A kampányokat állandóan teszteljük, a teljesítményét folyamatosan figyeljük és optimalizáljuk, így mindig az adatokra támaszkodva hozzuk meg a döntéseket.
google-ads-hirdeteskezeles

Így dolgozunk

Mi az együttműködés menete?

Olvasd át, hogy a kapcsolatfelvételtől kezdve mi fog történni!

Ingyenes konzultáció

A folyamat egy ingyenes konzultációval kezdődik, ahol felmérjük a weboldalad jelenlegi állapotát és Google Ads fiókod.

01
02

Szerződéskötés

Amennyiben elégedett vagy a javaslatunkkal, szerződést kötünk a megbeszélt szolgáltatásokra.

03

Stratégia alkotás

A kezdeti megbeszélések alapján kialakítjuk a Google Ads stratégiádat, amit minden esetben veled is egyeztetünk.

04

Mérés setup

Beállítjuk a szükséges mérőeszközöket, hogy folyamatosan követhessük és elemezhessük a kampányok teljesítményét.

05

Kulcsszókutatás, hirdetésszövegek

Elkészítjük a kulcsszókutatásod, illetve a kutatásunk valamint a weboldalad alapján megírjuk a hirdetési kampányaid szövegeit.

06

START! 🚀

Létrehozzuk a hirdetési kampányaid majd indulunk is! Ezt követően folyamatosan figyeljük a teljesítményt és optimalizáljuk a hirdetéseket.

Visszajelzések

Ne higgy nekünk. Olvasd el ügyfeleink visszajelzéseit:

Tibor Németh
Tibor Németh
2024-05-07
Megbízható, korrekt csapat. Nagyon szimpatikus volt, mikor elakadás volt, akkor nem tették szét a kezüket, hanem keresték a megoldást, és meg is találták. N. Tibor
Zsolt Habóczki
Zsolt Habóczki
2024-05-07
A Booster csapata jól megértette a feladatot és vállalkozásunk működését így önállóan tudják fejleszteni a kampányokat. Javaslataik és megvalósításuk jelentősen növelték eredményeinket. Kommunikációjuk tiszta, érthető, nem érthetetlen szakmai zsargonokat használnak.
Birdies Event
Birdies Event
2024-01-30
Maximálisan elégedettek vagyunk a Booster Marketing munkájával. Social oldalaink hirdetéseink kezelését bíztuk rájuk. A hirdetések maximális hatékonysággal és eredményességgel működnek.
Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! 😊 Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.

Csomagajánlatunk

Google Ads hirdetéskezelés

Mi az, amit pontosan kínálunk vállalkozásod számára?

Mit fogunk pontosan csinálni?

BÓNUSZ 1

Ügynökségünkön keresztül INGYEN 120.000 Ft-os Google hirdetési jóváírás új hirdetőknek! - Az említett összeg felhasználására 60 nap áll a rendelkezésünkre.

BÓNUSZ 2

Amennyiben már van fiókod, és hirdettél/hirdetsz a Google-ben, mielőtt döntenél egy INGYENES videós kiértékelés keretein belül feltárjuk a fiókod hiányosságait és kielemezzük az eddigi kampányaidat.

Mennyibe kerül a Google Ads hirdetéskezelés?

Alapvetően kétféle költséggel kell kalkulálnod:

 • a mi havi munkadíjunkkal (ez egy fix költség),
 • a hirdetési költséggel, amit a Google felé kell fizetned hirdetéseid után.

 

A hirdetési költség mértéke minden projekt esetében eltérő. Függ a céljaidtól, a vállalkozásodtól, de általánosságban kijelenthető, hogy 100 ezer forint/hó hirdetési költség alatt sok esetben nem érdemes hirdetni.

Amennyiben ekkora összeget nem tudsz rászánni a hirdetéseidre, akkor nem valószínű, hogy megéri kiszervezned a marketinged és velünk dolgoznod.

 

Kapcsolat

Beszéljünk a vállalkozásodról!

Töltsd ki űrlapunkat és kérd az ingyenes, kötelezettségek nélküli 30 perces villámbeszélgetést!

Inkább e-mailt írnál?

hello@boostermarketing.hu

Inkább telefonálnál?

+36-30-757-2052

ajánlatkérés
digital marketing concept digital marketing 7 min

Google Ads hirdetéskezelés

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Megválaszoljuk!

A hirdetési költség mértéke minden projekt esetében eltérő. Függ a céljaidtól, a vállalkozásodtól, de általánosságban kijelenthető, hogy 100 ezer forint/hó hirdetési költség alatt sok esetben nem érdemes hirdetni.

Munkadíjunkat minden hónap elején, banki átutalással, az általunk kiállított elektronikus számla kézhez kapása után tudod fizetni.

Igen, legalább 3 hónapra szerződünk minden új ügyfelünkkel. Ez az az időtartam, mely során szemmel látható eredményeket tudunk közösen elérni.

Bármennyire is szeretnénk, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a közös munka elindulása után 2 héttel már több száz vásárlásod/megkeresésed lesz.

Persze van arra is sok példa, hogy nagyon hamar már látványos eredménye van az együttműködésnek, de nem árulunk zsákbamacskát, a tapasztalatok alapján általában kb. 2-3 hónap után profitálnak ügyfeleink a közös munkából.

Nem, nem szükséges a személyes találkozó. Első alkalommal egy telefonos vagy online videóhívásos konzultáció során megismerjük egymást, majd telefonon és e-mailben folytatjuk a kommunikációt. Amennyiben persze van rá igény, várunk szeretettel budapesti irodánkba. 👨‍💻