Facebook hirdetéskezelés, oldalkezelés

Több vásárlást vagy megkeresést szeretnél? Tudod, hogy a célközönséged nagy része a Facebookon tölti az idejét, de fogalmad sincs hogyan érhetnéd el őket? A megoldás csupán egy szó: Facebook.
Facebook hirdetéskezlés, oldalkezelés
Booster Marketing - Facebook hirdetéskezelés
Miért hirdess Facebookon?

Jelenleg 2022-ben a Facebook aktív felhasználóinak száma világszinten 2,934 milliárd ember. Ebből a magyar regisztráltak száma kb. 7,2 millió fő (2022, forrás), amely a teljes populáció 75,8%-a. Önmagában már csak az említett óriási számok miatt érdemes hirdetned Facebookon, hiszen a célközönséged majdnem biztos, hogy megtalálható a platformon.

Hihetetlen hatékony. A Facebook évről évre megújítja, frissíti, fejleszti a hirdetési rendszerét.

A Facebooké az egyik legjobban testreszabható hirdetési rendszer. Biztosan veled is előfordult, hogy kimondtál/rákerestél/leírtál valamit majd percek múlva már ilyen témájú reklámok jöttek veled szembe. A Facebook ezen képessége a nagyon fejlett algoritmusának, profilozásának köszönhető. Jól tudjuk, ez felhasználói szemmel nagyon ijesztő jelenség, viszont ha a hirdetői oldalról nézzük, akkor ennek köszönhetően tűpontosan megszólíthatjuk a célközönségünk.

Miért dolgozz nálunk?

 • Mérhető eredmények, folyamatos nyomonkövethetőség: egyik legfontosabb tényező a Facebook hirdetéskezelés terén. Minden esetben a Facebook pixel segítségével mérjük kampányaink sikerességét és tájékoztatjuk ügyfeleinket a menet közben levont következtetésekről. A hirdetéskezelő felülethez az ügyfél is hozzáfér, bármikor letudja ellenőrizni munkánkat.

 • Szakértőkből álló csapat: az ügynökséggel való munka előnye, hogy egy ‘one-man show’ helyett, egy teljes csapat dolgozik a social felületeiden. Mindenkinek megvan a saját részfeladata, amelyben professzionális, minőségi munkát tud nyújtani.

 • Folyamatos tesztelés: Facebook hirdetéskezelés együttműködésünk során már a kezdetektől sok hirdetésváltozatot futtatunk egyidőben, melyeket folyamatosan elemzünk, figyelemmel kísérjük alakulásukat. Továbbá Facebook oldalkezelő csomagunkban szintén teszteljük, hogy melyik bejegyzésre, hogyan reagál a célközönséged. Az említetteknek köszönhetően minél több idő telik el, annál hatékonyabbak  lesznek a Facebook kampányaid.
FB hirdetéskezelés
Akik már megbíztak bennünk:

és még sokan mások…

fitness five & gym
Hova Menjünk
Gatamo
don pepe
Otthon Centrum
istvandy logo
Mandulina

Ügyfeleink sikersztorijai, referenciák

HovaMenjünk - belföldi programajánló - Facebook hirdetéskezelés, oldalkezelés

Úgy gondoljuk, hogy egy olyan vállalkozás, mint a HovaMenjünk kulcsfontosságú minél több platformon jelen lenni.

Ezért is javasoltuk ügyfelünknek, hogy nyissunk új célközönségek felé és a Facebook és Instagram oldal és csoport mellett TikTok-on is osszunk meg tartalmat. Igyekeztünk a versenytársaktól eltérő, az olvasók számára értékteremtő tartalmat gyártani.

Büszkén mondhatjuk, hogy 2 év alatt sikerült 150.000 fős aktív Instagram követőtábort gyűjtenünk nekik a nulláról, valamint 1 év alatt 100.000 TikTok követőt szereztünk és több százezres eléréseket generáltunk. Ezáltal a HovaMenjünk brand a hazai turisztikai piac palettájára felkerült, sőt a TOP 10 legismertebb belföldi turisztikai ajánló oldal közé sorolhatják magukat.

Persze, most gondolhatod azt, hogy biztos csak egyszer sikerült, tuti szerencséjük volt… Valóban? Ha vannak még kétségeid, akkor ajánljuk figyelmedbe a @hovamenjunkaludni és @hovamenjunkenni Instagram oldalakat is, amiket szintén mi kezelünk!

Szerintünk a számok magukért beszélnek. Te mit gondolsz?

Istvándy Birtok és Borműhely - Facebook hirdetéskezelés, oldalkezelés

Ügyfelünk Facebook, Instagram hirdetéskezeléssel, oldalkezeléssel fordult hozzánk.

A megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás elengedhetetlen volt, mivel hetente frissülő menüsorukról, eseményeikről naprakészen kellett tartani potenciális vendégeiket.

És az eredmény? 1 év alatt 11.000 Instagram követőt szereztünk, magas interakcióval, több ezer kedveléssel és több száz kommenttel, üzenettel. Ezáltal az Istvándy brand sokat erősödött, sikerült rávenni több száz vendégüket, hogy posztoljanak a saját social oldalaikra, jelöljék be, ha arra jártak.

Szeretnél végre sikeres Facebook marketinget a vállalkozásodnak?

Bízd szakértőkre a profilod!

Hirdetésmegtérülések, amikre büszkék vagyunk

Beszéljenek helyettünk a számok!

Az egyik legfontosabb mutatószám a hirdetéseid kielemzésénél a vásárlási hirdetésmegtérülés (ROAS) lesz.

Jelentése: a hirdetési ráfordításaid teljes megtérülése a vásárlások alapján. Konyhanyelven tehát ez az a mutató amely megmondja, hogy hányszor több pénzt hozott a hirdetés, mint amit ügyfeleink beleraknak.

A slideban néhány általunk kezelt, kiemelkedő Instagram kampány eredményei láthatók.  Viszont tudnod kell, hogy nem minden vállalkozás/projekt esetében hozhatóak az ilyen magas értékek. Továbbá nem is minden projekt sikerét mérhetjük a ROAS nagyságában. 

Ügyfeleink adatvédelme, valamint titoktartási kötelezettségünkből kifolyólag nem rendelhetünk konkrét neveket a képekhez.

Rólunk mondták

Elégedett ügyfeleink Google/Facebook visszajelzései

Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! 😊 Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.
László Szigyártó
László Szigyártó
2023-05-09
Teljes mértékig megvagyok elégedve Botond és csapata munkájával. 2 különféle egymástól teljesen eltérő terület marketing tevékenységét bíztam rájuk immáron három hónapja. Hozzáértésük és tapasztalatuk alapján nagyon örülök, hogy őket választottam.
Zsófi Erdős
Zsófi Erdős
2023-02-24
A Booster Marketinggel munka révén kerültem kapcsolatba. Az alatt a jópár hónap alatt amíg a céggel együttműködésben voltam rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam, mindemellett láttam belülről is a vezetőség hozzáállását az ügyfelekhez, kampányokhoz, projektekhez. Szakmai szempontból modern, naprakész, profi hozzáállás jellemzi a céget, emberi oldalról pedig egy roppant kedves, lelkiismeretes háttércsapat dolgozik az ügyfelek online megjelenésén. Ezek miatt meggyőződésem, hogy jó kezekbe helyezi a vállalkozását az, aki a Booster Marketinget válassza.

Facebook hirdetéskezelés/oldalkezelés áraink

Szemezgess az alábbi fix áras alap csomagjaink közül!

Hirdetéskezelő

(min. 3 hónap)
 • Ha nem szeretnéd a posztolást és a tartalom feltöltést más kezébe kiadni, viszont nem úgy teljesítenek a social oldalaid, mint ahogy azt elvárnád, akkor ez a csomag lesz a te legjobb barátod!
 • Facebook & Instagram hirdetéskezelés
 • Technikai beállítások (hirdetési fiók setup, konverzió mérés)
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Célközönség kutatás és beállítás
 • Hirdetéskreatívok tervezése és szövegírás
 • Folyamatos A/B tesztelés
 • Remarketing kampányok beállítása
 • Folyamatos optimalizálás

Oldal + Hirdetéskezelő

(min. 3 hónap)
 • Ezzel a csomaggal fog a legnagyobb ütemben növekedni a profilod. Nem csak organikus elérésed lesz, hanem az általunk beállított fizetett hirdetésekkel is bombázni fogod a célcsoportod. Dőlj hátra és csak figyeld az eredményeket!
 • Facebook & Instagram hirdetéskezelés
 • Technikai beállítások (hirdetési fiók setup, konverzió mérés)
 • Hirdetési stratégia megtervezése
 • Célközönség kutatás és beállítás
 • Hirdetéskreatívok tervezése és szövegírás
 • Folyamatos A/B tesztelés
 • Remarketing kampányok beállítása
 • Folyamatos optimalizálás
 • Posztolási stratégia megtervezése
 • Facebook, Instagram posztok készítése (3 db/hét)
Népszerű

Oldalkezelő

(min. 3 hónap)
 • Ha nincs időd/energiád a Facebookkal és az Instagrammal foglalkozni, de szeretnéd, hogy a vállalkozásod aktívan jelen legyen mindkét platformon, válaszd ezt a csomagot!
 • Üzleti Facebook és Instagram oldal kialakítása
 • Posztolási stratégia megtervezése (1 havi tartalomnaptár előre)
 • Facebook, Instagram posztok készítése (3-3 db/hét)
 • Elkészített bejegyzések beidőzítése
 • Trendek, statisztikák folyamatos elemzése

Mennyibe kerül a Facebook/Instagram hirdetéskezelés?

Alapvetően két féle költséggel kell kalkulálnod:

 • a mi havi munkadíjunkkal (ez egy fix költség),
 • a hirdetési költséggel, amit a Facebook felé kell fizetned hirdetéseid után.

 

A hirdetési költség mértéke minden projekt esetében eltérő. Függ a céljaidtól, a vállalkozásodtól, de általánosságban kijelenthető, hogy 50-100 ezer forint/hó hirdetési költség alatt sok esetben nem érdemes hirdetni.

Amennyiben ekkora összeget nem tudsz rászánni a hirdetéseidre, akkor nem valószínű, hogy megéri velünk dolgoznod.

 

Beszéljünk a vállalkozásodról!

Töltsd ki űrlapunkat és kérd az ingyenes, kötelezettségek nélküli 30 perces villámbeszélgetést!

Inkább emailt írnál?

Inkább telefonálnál?

ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Megválaszoljuk!

A Facebook hirdetési költség mértéke minden projekt esetében eltérő lehet. Függ a céljaidtól, a vállalkozásodtól, de általánosságban kijelenthető, hogy 50-100 ezer forint/hó hirdetési költség alatt sok esetben nem érdemes hirdetni.

A napi költségkeret nincs kőbe vésve, bármikor változtatható az együttműködésünk során. Ilyen esetekben menet közben mindig jelezzük ügyfelünk felé, hogy mi mit javasolunk, amiről természetesen mindig ő dönt a végén.

Munkadíjunk minden esetben a feladatok elvégzésének mennyiségétől függ. Ez az oka annak, hogy három alap csomagot alakítottunk ki.

Munkadíjunk mellett még számolnod kell a hirdetési költséggel (kivéve Oldalkezelő csomag esetén), amit a Facebook felé kell majd rendezned bankkártyád hozzákapcsolásával a Hirdetéskezelő fiókhoz.

Igen, a kreatívokat minden esetben mi készítjük el. Az ügyfél által előre elküldött fotók/videók, írásos tudnivalók alapján mind az Instagram hirdetéskezelés, mind az Instagram oldalkezelés esetén a grafikai munkákat mi vállaljuk.

Munkadíjunkat minden hónap elején, banki átutalással, az általunk kiállított elektronikus, ÁFA-s számla kézhez kapása után tudod fizetni.

Igen, legalább 3 hónapra szerződünk minden új ügyfelünkkel. Ez az az időtartam, mely során szemmel látható eredményeket tudunk közösen elérni.

Bármennyire is szeretnénk, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a közös munka elindulása után 2 héttel már több száz vásárlásod/megkeresésed lesz.

Persze van arra is példa, hogy nagyon hamar már látványos eredménye van az együttműködésnek, de nem árulunk zsákbamacskát, a tapasztalatok alapján általában kb. 2-3 hónap után profitálnak ügyfeleink a közös munkából.

Nem, nem szükséges személyes találkozó. Első alkalommal egy telefonos vagy online videóhívásos konzultáció során megismerjük egymást, majd telefonon és e-mailben folytatjuk a kommunikációt.

Névtelen terv (77)

Ne maradj le!

2024.01.01-től áremelés!

Még van lehetőséged az idei árainkon együtt dolgozni!
Küldd el elérhetőséged és hamarosan jelentkezünk!