Email marketing (eDM)

Komplett hírlevél, email marketing szolgáltatásunkkal aktív listát építünk a célközönségedből, akiket bármikor hatékonyan elérhetsz.

Email marketing
email marketing ár

Miért küldj hírleveleket?

 • Személyre szabott kommunikáció

  A célzott hírlevél küldés lehetővé teszi, hogy közvetlenül és személyre szabottan szólítsd meg ügyfeleidet. Elküldhetsz releváns tartalmat, ami közvetlenül az ő érdeklődési körükbe vág, így növelheted az üzeneteid nyitási és konverziós arányát.

 • Költséghatékony megoldás

  Rendkívül költséghatékony módszer, ahol a befektetett összeghez képest magas ROI-t (Return on Investment) érhetsz el. Kisebb költséggel is jelentős elérést és eredményeket kínál.

 • Mérhető eredmények

  Minden egyes email kampányod eredményességét pontosan követheted. Nyomon követheted a nyitási és kattintási arányokat, valamint azt, hogy melyik üzenet hozza a legtöbb konverziót, így folyamatosan finomíthatod a stratégiádat.

 • Hosszú távú kapcsolatépítés

  Segítségével hosszú távú kapcsolatokat építhetsz ki ügyfeleiddel. Rendszeres és értékes tartalmak küldésével erősítheted a márkahűséget és növelheted az ügyfél-elköteleződést.

Miért válassz minket email marketing folyamataid kiszervezésére?

 • Mérhető eredmények, folyamatos nyomonkövethetőség: Az email marketing lehetőséget biztosít részletes adatok elemzésére, és minden kampányod sikerességét lépésről lépésre követheted. Tájékoztatunk a nyitási és kattintási rátákról, hogy láthasd, melyik üzenet működik a legjobban.
 • Szakértőkből álló csapat: Nálunk nem egy személy, hanem egy több tagú szakértői csapat foglalkozik az email marketing kampányaid menedzselésével. Mindenki kiemelkedően jó abban, amit csinál, így biztos lehetsz benne, hogy kampányaid a lehető legprofibb kezekben vannak.
 • Kreatív és egyedi tartalomkészítés: Az email marketing nem csak az adatokról szól, hanem arról is, hogy megfogjuk a címzettek figyelmét. Szakértő szövegíróink egyedi és vonzó üzeneteket hoznak létre, amelyek kiemelkednek a tömegből és növelik az elköteleződést.
hírlevél ár

Akik már megbíztak bennünk:

és még sokan mások…

Rólunk mondták

Elégedett ügyfeleink Google/Facebook visszajelzései

Krisztián Törő
Krisztián Törő
2023-10-16
Mi már másodszor kértük fel a csapatott . Mindig a várt eredményt hozzák . Továbbra is velük fogunk dolgozni mert így a vállalkozásunk biztos kezekbe van. Egy plusz munkát le vettek rólunk. Köszönjük !!!! Törő Pizza House
Mátyás Pataki
Mátyás Pataki
2023-10-16
Szuper marketinges cég! Jó ötletekkel, kreatív posztokkal és kommunikációval! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
ViolaLux Beach
ViolaLux Beach
2023-09-21
Véletlenül találtam rá a Booster Marketing -ra. Az első beszélgetés Botival is már meggyőzőtt, hogy velük készíttetjük el az új vállalkozásunk weboldalát. Így utólag is azt mondom, nagyon jól döntöttünk! Szuper profi és flott a csapat! 2 hét alatt a nulláról csodát varázsoltak! ? Nemsokára kezdjük velük a social marketinget, biztos vagyok benne, hogy ott sem fogunk csalódni, de kíváncsian várjuk az együttműködést!
Rita Szépe
Rita Szépe
2023-07-26
Mérhetően jobb hatékonysággal dolgoznak mint egyes versenytársaik! Kreatívak, gyorsak, pontosak, és ami fontos értik a dolgukat!
Szilvia Juhàsz
Szilvia Juhàsz
2023-05-10
3 hónap közös munka után csak ajánlani tudom a Booster Marketinget mindenkinek, aki eredményesebbé szeretné tenni a vállalkozását. Segítőkész, megbízható, korrekt csapat, komoly szakmai tudással.
Kornél Soós-Nagy
Kornél Soós-Nagy
2023-05-09
Megbízható csapat, gyors és pontos munkavégzés.
László Szigyártó
László Szigyártó
2023-05-09
Teljes mértékig megvagyok elégedve Botond és csapata munkájával. 2 különféle egymástól teljesen eltérő terület marketing tevékenységét bíztam rájuk immáron három hónapja. Hozzáértésük és tapasztalatuk alapján nagyon örülök, hogy őket választottam.
Zsófi Erdős
Zsófi Erdős
2023-02-24
A Booster Marketinggel munka révén kerültem kapcsolatba. Az alatt a jópár hónap alatt amíg a céggel együttműködésben voltam rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam, mindemellett láttam belülről is a vezetőség hozzáállását az ügyfelekhez, kampányokhoz, projektekhez. Szakmai szempontból modern, naprakész, profi hozzáállás jellemzi a céget, emberi oldalról pedig egy roppant kedves, lelkiismeretes háttércsapat dolgozik az ügyfelek online megjelenésén. Ezek miatt meggyőződésem, hogy jó kezekbe helyezi a vállalkozását az, aki a Booster Marketinget válassza.

Szeretnél végre sikeres email marketinget a vállalkozásodnak?

Bízd ránk a nehéz munkát!

Email marketing

Dőlj hátra, és csak számold az email kampányokból érkező új érdeklődőid

Mit fogunk pontosan csinálni?

TÉNY 1

Minél több email kiküldésére bízol meg bennünket, annál kedvezményesebb csomagárat tudunk biztosítani.

TÉNY 2

Igény szerint weboldalad egy erre meghatározott landoló oldalára egy "csali" funnelt építünk, ahol az érdeklődők automatikusan feliratkozhatnak eDM hírleveledre.

Email marketing ár

Alapvetően két féle költséggel kell kalkulálnod:

 • a mi havi munkadíjunkkal (ez egy fix költség),
 • az email marketing szoftver költségével, ez függ a listád nagyságától (1000 fő alatt INGYENES)

 

Beszéljünk a vállalkozásodról!

Töltsd ki űrlapunkat és kérd az ingyenes, kötelezettségek nélküli 30 perces villámbeszélgetést ügyvezetőnkkel!

Inkább emailt írnál?

Inkább telefonálnál?

ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Megválaszoljuk!

Az email marketing szoftver használata, amelynek segítségével kiküldjük majd a leveleid, 1000 fős listáig teljesen INGYENES. Tehát csak a munkadíjunkat kell megfizetned, ami csomagonként eltérő.

 

Egy email lista akkor hatékony, ha folyamatosan növekszik. Ennek érdekében  javasoljuk összekötni valamelyik Facebook vagy Google hirdetéskezelés szolgáltatásunkkal melynek segítségével folyamatosan új feliratkozókat generálhatunk.

Igen, a legtöbb esetben ezeket mi készítjük el, amennyiben az ügyfél vállalkozása mást nem igényel. 

Munkadíjunkat minden hónap elején, banki átutalással, az általunk kiállított elektronikus, ÁFA-s számla kézhez kapása után tudod fizetni.

Igen, legalább 3 hónapra szerződünk minden új ügyfelünkkel. Ez az az időtartam, mely során szemmel látható eredményeket tudunk közösen elérni.

Bármennyire is szeretnénk, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a közös munka elindulása után 2 héttel már több száz vásárlásod/megkeresésed lesz.

Persze van arra is példa, hogy nagyon hamar már látványos eredménye van az együttműködésnek, de nem árulunk zsákbamacskát, a tapasztalatok alapján általában kb. 2-3 hónap után profitálnak ügyfeleink a közös munkából.

Nem, nem szükséges személyes találkozó. Első alkalommal egy telefonos vagy online videóhívásos konzultáció során megismerjük egymást, majd telefonon és e-mailben folytatjuk a kommunikációt.