Blog

Olvasd el blogbejegyzéseinket, reméljük hasznodra válnak!

  • Szálláshelyeknek
Boostermarketing.hu Cikk cover 2

5+1 ok, hogy miért használj email marketinget szálláshelyednél

2024-05-03

Egy jól megtervezett és célzott email kampány az egyik leghatékonyabb eszköz tud lenni a szálláshelyek számára, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsenek vendégeikkel, növeljék a foglalások számát és erősítsék a márkahűséget.

Boostermarketing.hu Cikk cover 1

10 tipp szállodád weboldalának kialakításhoz

2024-05-03

A szállodai weboldal nem csupán egy információs platform, hanem az első benyomás kialakításának kulcsfontosságú eszköze is, amely a látogatókat vásárlóvá, illetve vendéggé alakíthatja át. Kiemelten kell foglalkoznunk a weboldalunk kialakításával, hogy az ne csak esztétikus és informatív legyen, hanem a felhasználók igényeire szabott és könnyen használható is.

vendégvonzás szállásadóknak

10 tipp szállásadóknak a szezonon kívüli vendégvonzáshoz

2024-01-10

A szezonalitás uralni tudja a turisztikai és vendéglátó ipart, de a szezonon kívüli időszakokban is rejlik lehetőség. Ebben az időszakban a vendégcsalogatás kihívásokkal teli, ám rendkívül izgalmas feladat lehet. Cikkünkben tíz tippet szeretnénk megosztani veletek, hogyan lendíthetitek fel az esetlegesen apadozóbb forgalmat ezekben a hónapokban.

üzleti utazók szálloda

10 tipp üzleti utazók bevonzására szállodáknak

2024-01-04

Az üzleti utazók egy különleges csoportot képviselnek a vendégközönségen belül, akiknek specifikus igényeik és elvárásaik vannak egy szálláshelytől. Célunk, hogy az alábbiakban prezentáljuk azokat a szolgáltatásokat és kényelmi lehetőségeket, amelyek vonzóvá teszik egy szállodát ezen vendégcsoport számára. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan tud egy szálloda kifejezetten az üzleti utazók igényeire reagálva kiemelkedni a piacon, és hogyan javíthatja ez az üzleti vendégek elégedettségét és hűségét.

szálláshely vizuális tartalom

8+1 tanács - mire figyelj szálláshelyed vizuális tartalmainál

2023-11-22

A közösségi médián való tartalom megosztás ma már bevett és szükséges lépés minden szálláshely számára, hiszen a jövőbeli vendégek sokszor itt fedezik fel vagy néznek utána a szálláshelynek – éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy az itt fellelhető tartalmak a lehető legoptimálisabbak legyenek. De mikre is érdemes odafigyelnünk?

közvetlen szállásfoglalás

10 ok, amiért a közvetlen foglalást válaszd szállásadóként

2023-10-13

Miért fókuszálj szállásadóként jobban a közvetlen foglalásokra? Most elhoztuk számodra a 10 legfőbb indokot!