3 ütős indok, amiért Neked is szükséged van egy weboldalra

Egy weboldallal nagyon sok cél megvalósítható, hiszen a legtöbb hirdetés origója. Felmérések sokasága mutatja, hogy vannak olyan cégek, akik Facebook oldalt használnak weboldal helyett és úgy érzik ez bőven elegendő. Pedig nem! Mondjuk miért:

1. Weboldal nélkül a vásárlóid nagyrésze nem fog komolyan venni

A mai digitális korban már a weboldalad az első számú marketing eszközöd. Mindegyik platform hasznos, de más-más célt szolgálnak és más célcsoport eléréséhez járulhatnak hozzá. Azt mindenki érzi, hogy mekkora különbség van egy Facebook poszt vagy Instagram story és egy szakmai blogbejegyzés hatása és közönsége között. Természetesen a közösségi oldalakon való kommunikációt sem hanyagolhatjuk el, de a weboldal nyújtja a leghitelesebb tájékoztatást, ahol minden szükséges információt a megfelelő formában meg tudunk osztani látogatóinkkal.

2. Sok-sok potenciális vevőtől esel el, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel

Az emberek szinte biztos, hogy egy Google kereséssel fognak indítani, ha venni akarnak tőled valamit, mindegy, hogy éppen mennyi ügyfele van vállalkozásodnak. Egy profi honlap sok potenciális vevőt hozhat Neked, viszont az új ügyfelek nem fognak maguktól százával jönni. Ha van egy jól felépített online stratégiád és egy weboldalad, akkor sokszorosan megfog térülni a befektetett időd és pénzed.

3. Minden, ami a vállalkozásoddal kapcsolatos

Semelyik közösségi média platform sem alkalmas arra, hogy egy mindent átfogó képet mutasson be a cég eddigi munkájáról, eredményeiről, elismeréseiről. Weboldaladon kristály tisztán egyértelművé válhat minden olyan információ, amely a vállalkozásoddal kapcsolatban felmerülhet.

+1. A konkurensednek is van weboldala! 😉

Amennyiben elgondolkodtattunk a cikkünkkel és felkeltettük az érdeklődésed, nézd meg a weboldal készítés csomagainkat.

Copyright © 2020 - boostermarketing.hu - Minden jog fenntartva!